6
JULI

FULL INTENSIVE COURSE
PUREZWANGERSCHAPSYOGA
IN DRENTHE

De Purezwangerschapsyoga INTENSIVE opleiding biedt dezelfde kennis & inhoud, maar dan korter op elkaar gepland. Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren.

LEES HIER VERDER


(INTER)NATIONAAL
ERKENDE OPLEIDING

Purezwangerschapsyoga is geaccrediteerd door de Yoga Alliance Professionals als 'Vocational Course'. Na afronding kunnen gediplomeerden zich registreren als 'affiliate member' en optioneel met korting een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

De zwangerschapsyoga docenten opleiding Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen met de opleiding scholingspunten.

 

BEGELEIDING BIJ EEN
NATUURLIJKE ZWANGERSCHAP

Doel van de opleiding is om de vaardigheden ten aanzien van het omgaan met zwangeren en ongeboren kinderen te verbreden met technieken en methodes uit de yoga. Maar ook met HartFocus, mindfulness en massagetechnieken leren de verbinding aangaan met het kind.

MAANCYCLUS ALS
THEMATISCHE LEIDRAAD

Leren hoe ouders contact kunnen maken met hun kind. Via de weg van verbinding maken met de energie, ritme en balans van cycli in de natuur. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren. Een natuurlijke baring waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

VANUIT EEN HOLISTISCHE KIJK
OP VROUW EN MOEDER ZIJN

Een verdiepende yoga-docentenopleiding waarin ingegaan wordt op zowel fysieke als spirituele aspecten van zwangerschap en baring, en het beoefenen van Yoga als voorbereiding daarop. Het doel van deze opleiding is om met een holistische blik naar het menselijk lichaam te leren kijken.

 

Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Yoga voor bijzondere kinderen

Aandacht voor kinderen met een beperking

YogaworkshopIn deze workshop krijg je handvatten van Saskia Valk hoe je een yogales of yoga sessie kan aanbieden aan kinderen met een meervoudige beperking, ofwel, kinderen met een verstandelijke en een fysieke beperking. De workshop kan gevolgd worden door (kinder)yogadocenten, leidsters en activiteitenbegeleiders die met mensen met een verstandelijke en/ of fysieke beperking werken en ouders die een kind met een verstandelijke beperking hebben.

Tegenwoordig kan je overal in de buurt wel ergens een yoga studio vinden waar je terecht kan voor yoga, vanaf 0 jaar tot aan je honderdste! Maar wat als je verstandelijke beperkt en rolstoel gebonden bent? Waar kunnen zij terecht als ze de wereld even niet meer begrijpen en snachts niet kunnen slapen omdat hun hoofd en lichaam overuren draaien?

 Aan de orde komt waar je zoal rekening mee moet houden en hoe je ervoor zorgt dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van elk individu om hun ontwikkeling optimaal te intensiveren zodat ze verder kunnen ontwikkelen? De aangeboden yoga vorm is zacht en therapeutisch en zeer geschikt voor kinderen met verschillende zorgvragen zoals Syndroom van Down, MCG kinderen (Meervoudig Complex Gehandicapten), ADHD, Autisme en kinderen met leerproblemen zodat ze in contact te kunnen komen met zowel hun fysieke, emotionele en spirituele wereld.

Vanuit aandacht, wederzijds vertrouwen en respect ontmoeten we de persoon achter de beperking en het gedrag, van hart tot hart, van ziel tot ziel.

Wat komt aan bod:

  • yoga houdingen voor mensen met een fysieke beperking
  • ademhalingstechnieken
  • ontspanningstechnieken
  • gebruik van mantra’s en klank
  • eindontspanning

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31