Pepijn van Sandijk is a registered teacher with Yoga Alliance Professionals. This accreditation demonstrates excellent standards as set by Yoga Alliance Professionals.

LEES MEER

 

 

Pepijn van Sandijk heeft een internationaal erkende opleiding gedaan (RYS200) en is als 'Registered Yoga Teacher' (RYT200) aangesloten bij de Yoga Alliance.

 

LEES MEER

 

Gediplomeerd Sportmasseur

 

Lid van het Masseurs Netwerk Nederland

 

Certified in Dynamic Taping®

 

Certified in Kinesio® Taping

Pepijn van Sandijk

Pepijn is in 2000 begonnen met het beoefenen van yoga, waarbij hij verschillende vormen heeft ervaren onder begeleiding van diverse docenten. Zijn voorkeur gaat enerzijds uit naar een actieve vorm van yoga waarbij ontwikkeling van zowel flexibiliteit en kracht aandacht krijgen. Daarnaast naar een meer statische beoefening van yoga, waardoor spieren, pezen en fascia ontspannen, verlengd en versterkt worden.

Hij heeft ervaring met diverse vormen van yoga, zoals Klassieke Hatha Yoga, Power Yoga, Asthanga Yoga, Yin Yoga, Partneryoga en Kundalini Yoga. Daarnaast beoefent en bestudeert hij verschillende martial arts en Pilates, waarbij op weer een andere manier omgegaan wordt met fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling. Geboren en getogen aan de veluwezoom in Eerbeek, Gelderland aan de rand van het bos.

Hij heeft de internationaal erkende 200 uur Teacher Training bij Arhanta Yoga International (RYS200/ RYS500) in de ashram in Nederland afgerond. Deze opleiding leidt op in de klassieke hatha yoga, volgens de leer van Swami Sivananda. Deze vorm van yoga richt de werking van asanas met name op het gezond maken en houden van klieren en organen. Om dit te bereiken dient het lichaam sterk en soepel te zijn.Pepijn is gediplomeerd Sportmasseur/ Verzorger, opgeleid door MSP Opleidingen. Daarnaast is hij gecertificeerd in Dynamic Taping en Kinesio Taping.

Vanaf de start van Pureyoga is Pepijn actief betrokken. Onder andere bij de marketingcommunicatie en de website. Bij de Hogeschool Rotterdam heeft hij van 1996 tot 2008 de hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij opgezet en ontwikkeld. In 2001 behaalde hij het diploma van de Opleiding Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Met deze onderwijsbevoegdheid als hogeschooldocent heeft hij voor de klas gestaan in het HBO en leerlijnen, modules en projecten voor studenten opgezet. Vanuit deze onderwijskundige ervaringen levert Pepijn zijn bijdrage bij de ontwikkeling van de korte beroepsopleidingen van Pureyoga.

Ervaringen

  • Yogadocent voor zowel nederlands- als engelstalige lessen: (klassieke) hatha yoga, yin yoga, yoga voor specifieke doelgroepen, zoals mannen, ouderen, atleten, mensen met blessures en mensen met overgewicht.
  • Medeontwikkelaar korte beroepsopleidingen, docententrainingen en workshops bij Pureyoga
  • Sportmasseur
  • Werkzaam als architect en conceptontwikkelaar en projectleider
  • Werkzaam als adviseur en ontwikkelaar schoolgebouwen
  • Werkzaam als adviseur marketingcommunicatie en ontwikkelaar van digitale media
  • Initiatiefnemer voor vernieuwend beroepsonderwijs

Opleidingen

 

Contact

Je kunt Pepijn bellen via telefoonnummer:
+31 (0)6 10 10 70 18, of stuur een mail via de knop hieronder.

 

e-mail

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31