1
OKTOBER

DE ERKENDE 200-UURS
YOGA DOCENTEN OPLEIDING
START IN 2023 IN ZWOLLE

Pureteacher biedt je een internationaal erkende all-round Hatha Yoga docentenopleiding. Geaccrediteerd door de Yoga Alliance Professionals als 200uurs Yoga docenten opleiding. Deze complete training draait om het leren opzetten en geven van yogalessen. Tijdens deze Module II die in totaal 16 lesdagen duurt, ontwikkel je de kennis en vaardigheden om direct en met zelfvertrouwen als yogadocent aan groepen yogales te geven. Onderwerpen zijn didactiek, houding, stemgebruik en 4 verschillende yogastijlen.

LEES VERDER

1
OKTOBER

TRAINING
YOGA ANATOMIE
ZWOLLE

Doel van de vierdaagse training is om je nader kennis te laten maken met de anatomie van het skelet en de spieren. Je krijgt meer inzicht in het gebruik van de spieren en de botten bij het beoefenen van yoga.

LEES VERDER

7
OKTOBER

OPLEIDING HORMOONYOGA
YOGA IN DE WISSELJAREN

Transformatie van de vrouw, zowel lichamelijk als geestelijk, is geheel persoonlijk. Met een holistische blik leer tijdens deze erkende opleiding je kijken naar vrouwen in de overgang – wat wij wisseljaren noemen. Met andere woorden: niet met een standaard vrouw-beeld, maar met oog voor het individu. Je leert hoe je yoga kan inzetten voor vrouwen die de lichamelijke en geestelijke transformatie doormaken, ingezet door verandering in de hormoonspiegel tijdens de wisseljaren.

LEES VERDER

4-6
NOV

MEER-DAAGSE RETREAT
CLEANSING HEALING ART
IN ZWOLLE

Tijdens de meerdaagse retreat duik je in de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van de Aa-landen in Zwolle. Een retreat die volledig gewijd is aan jou. Verzorgd door Creatief Centrum Inside Out.

LEES VERDER

3
MAART

START OPLEIDING 2024
PUREZWANGERSCHAPSYOGA
IN DRENTHE

De weg naar de geboorte heeft een belangrijke plek in het leven van ouders. Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

LENTE BOOST
YIN YOGA WORKSHOP

Heb je ook al zo’n zin in de lente? De zon die de bloembollen uitlokt om te ontwaken en zich uit te strekken. En jou uitnodigt om weer langzaam wat meer in beweging te brengen. De frisse beweeglijke lente-energie ondersteunt groei en expansie. Deze Yin Yogales met het lente-thema staat in het teken van van de Lever- en Galblaas meridiaan en het element Hout.

LEES VERDER

DIVERSE
STARTDATA

ONLINE JAARTRAINING
LEVE HET SEIZOEN!

Je kunt van elk seizoen op geheel eigen wijze genieten; lente, zomer, herfst en winter. Laat de natuur in je ontwaken en ontdek jezelf als de krachtige stralen van de ochtendzon die door de bomen de grond zoeken.

LEES VERDER

DIVERSE
STARTDATA

ONLINE TRAINING
YAMAS NIYAMAS

Wat niemand zou mogen missen als yogadocent en -beoefenaar is een grondig begrip van de 5 Yamas en 5 Niyamas. Doe mee met deze training en leer hoe je de eerste stappen van het Achtvoudige Pad in je dagelijkse leven kan toepassen en deze jou en je yogapraktijk kunnen transformeren.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

1
OKTOBER

2023 START OPLEIDING
ANATOMIE EN FYSIOLOGIE
MET YOGA IN ZWOLLE

Anatomie en Fysiologie met Yoga is een door de Vereniging Yogadocenten Nederland erkende yogaopleiding waarin ingegaan wordt op zowel fysieke als spirituele aspecten van het beoefenen van Yoga. Het doel van deze opleiding is om met een holistische blik naar het menselijk lichaam te leren kijken. Daarnaast om kennis en inzichten te verwerven in de anatomie en de fysiologie van het menselijk lichaam waarmee beoefening van Yoga verrijkt en verdiept.

LEES VERDER

In heel Nederland

Pureyoga biedt bij Yoga Alliance Professionals en Vereniging Yogadocenten Nederland erkende opleidingen, workshops, retreats en trainingen aan in heel Nederland: op de eigen locatie in Drenthe maar ook in Meppel, Zwolle, Bleiswijk, Breda en Zierikzee.

Kijk bij de betreffende locatie welke opleiding, training of workshop binnenkort bij je in de buurt aangeboden wordt.

Locaties

Yogazine

In het magazine van Pureyoga lees je over yoga en meer. Er is aandacht voor het laatste nieuws, nieuwe en interessante trainingen en workshops, maar ook jaarfeesten, natuurrituelen, yoga en andere interessante onderwerpen.

Wij gebruiken bronnen uit India en China, maar ook van West-Europese culturen zoals Kelten, Germanen, Romeinen en de oude Grieken.

Lees verder

Asana Pradipika

Regelmatig zet Pureyoga een asana in de 'spotlight'. Bijvoorbeeld een asana die past bij het seizoen of een jaarfeest, de maan, of een ander thema. Centraal staat steeds de bewustwording van je lichaam, en bewustzijn in je yogabeoefening.

De instructie wordt weergegeven, inclusief een uitgebreide toelichting, zoals uitgangshouding, werking, contra-indicaties en symboliek.

Asana

Pureteacher Yoga docenten opleiding

Pureteacher biedt je een internationaal erkende all-round 200u. Hatha Yoga docentenopleiding die draait om het leren opzetten en geven van yogalessen. 

Lees verder

Opleiding Purekinderyoga

Tijdens deze erkende kinderyoga docentenopleiding leer je kinderen van 2 tot 12 te inspireren zichzelf en hun innerlijke kracht te ontdekken en te uiten via kinderyoga. 

Lees verder

Opleiding Puretieneryoga

De nationaal en internationaal erkende tieneryoga docentenopleiding is een erkende yoga docentenopleiding waarin je leert om tieners in de puberleeftijd van 12 tot 20 te inspireren zichzelf te ontdekken en te uiten via yoga.

Lees verder

Opleiding Purezwangerschapsyoga

Als erkende docentenopleiding voor yoga tijdens de zwangerschap is dit een aanvulling van kennis en vaardigheden voor yoga-, kinderyoga- en tieneryoga docenten, en voor professionals om de kennis in hun eigen praktijk toe te passen.

Lees verder

Opleiding Hormoonyoga

Je leert tijdens deze erkende opleiding Hormoonyoga hoe je yoga kan inzetten voor vrouwen die de lichamelijke en geestelijke transformatie doormaken, ingezet door verandering in de hormoonspiegel tijdens de wisseljaren.

Lees verder

Opleiding Anatomie en Fysiologie met Yoga

Deze erkende yogaopleiding biedt de ruggengraat van het verantwoord beoefenen van Yoga: een gedegen kennis van de anatomie en de fysiologische werking van het menselijk lichaam.

Lees verder

Opleiding Ouder-Kind Yoga

Tijdens de erkende opleiding Ouder-Kind Yoga wordt aandacht geschonken aan begeleiden van yoga met ouders en hun kind.

Lees verder

Workshop Art Journal Class

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. 

Lees verder

Retreat Cleansing Healing Art

In de meerdaagse Retreat Cleansing Healing Art ervaar je de kunst van het helend en creatief bezig zijn in en met de natuur als stabiliserende en vormgevende kracht. Samen met gelijkgestemde mensen maar helemaal voor jezelf!

Lees verder

Online Jaartraining Leve het seizoen!

Pureyoga neemt je mee op een online reis die een jaar duurt. We starten in de Lente waarin de natuur ontwaakt en zich openbaart. 

Lees verder

Online Yamas Niyamas

Wat niemand zou mogen missen als yogadocent en -beoefenaar is een grondig begrip van de 5 Yamas en 5 Niyamas. de eerste stappen van het Achtvoudige Pad van Patanjali. 

Lees verder

Pureyoga is 'Certified Training Provider' for Yoga Alliance Professionals. Our teacher training courses have met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals.

Rineke Vierhoven is a registered teacher with Yoga Alliance Professionals. This accreditation demonstrates excellent standards as set by Yoga Alliance Professionals.

 

 

Pepijn van Sandijk is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher (RYT200) bij de Yoga Alliance en als Yoga Teacher bij de Yoga Alliance Professionals.

 

 

Rineke Vierhoven is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Erkende bijscholingen en speciaiisaties zijn onder andere: Purekinderyoga, Puretieneryoga, Purezwangerschapsyoga, Anatomie en Fysiologie, Yoga en Hormonen en Ouder-Kind Yoga.

September 2023
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30