6
JULI

BEHOEFTE AAN EEN INTENSIVE 
PUREZWANGERSCHAPSYOGA
IN DRENTHE?

De Purezwangerschapsyoga INTENSIVE opleiding biedt dezelfde kennis & inhoud, maar dan korter op elkaar gepland. Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren.

LEES HIER VERDER


(INTER)NATIONAAL
ERKENDE OPLEIDING

Purezwangerschapsyoga is geaccrediteerd door de Yoga Alliance Professionals als 'Vocational Course'. Na afronding kunnen gediplomeerden zich registreren als 'affiliate member' en optioneel met korting een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

De zwangerschapsyoga docenten opleiding Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen met de opleiding scholingspunten.

 

BEGELEIDING BIJ EEN
NATUURLIJKE ZWANGERSCHAP

Doel van de opleiding is om de vaardigheden ten aanzien van het omgaan met zwangeren en ongeboren kinderen te verbreden met technieken en methodes uit de yoga. Maar ook met HartFocus, mindfulness en massagetechnieken leren de verbinding aangaan met het kind.

MAANCYCLUS ALS
THEMATISCHE LEIDRAAD

Leren hoe ouders contact kunnen maken met hun kind. Via de weg van verbinding maken met de energie, ritme en balans van cycli in de natuur. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren. Een natuurlijke baring waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

VANUIT EEN HOLISTISCHE KIJK
OP VROUW EN MOEDER ZIJN

Een verdiepende yoga-docentenopleiding waarin ingegaan wordt op zowel fysieke als spirituele aspecten van zwangerschap en baring, en het beoefenen van Yoga als voorbereiding daarop. Het doel van deze opleiding is om met een holistische blik naar het menselijk lichaam te leren kijken.

 

Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga

De weg naar de geboorte heeft een belangrijke plek in het leven van ouders. Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren. Een natuurlijke baring waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

Deze erkende zwangerschapsyoga docentenopleiding gaat van start in de maan van de wind, rond de lente-equinox. De thematische leidraad gedurende de opleiding zijn de volle manen. Deze zijn verbonden met het vrouw-zijn en vruchtbaarheid. Iedere lesdag heeft de naam van de maan van die periode in de jaarcyclus.

Doel van de opleiding is om de vaardigheden ten aanzien van het omgaan met zwangeren en ongeboren kinderen te verbreden met technieken en methodes uit de yoga. Purezwangerschapsyoga sluit goed aan als aanvulling op een yogadocentenopleiding, en op de -eveneens erkende- opleidingen Purekinderyoga en Puretieneryoga.

Voor professionals die op een andere manier met zwangerschap, de aanstaande geboorte, en het ongeboren kind willen leren omgaan.

Pureyoga verzorgt teachertrainingen, bijscholingen, en workshops kinderyoga, tieneryoga, babyyoga en zwangerschapsyoga voor yogadocenten en docenten en leerkrachten. Maar ook voor mensen die bijvoorbeeld in de kinderopvang werken.

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30