IN NEDERLAND
ÉN VLAANDEREN

Pureyoga biedt de docententraining Carryoga® in drie steden verspreid over Nederland en Vlaanderen: Rotterdam, Antwerpen en Breda. Lees verder voor meer informatie over data, lestijden en adressen.

 

Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Docententraining Carryoga ®

bijscholing yoga docentenBij Carryoga® worden twee oude tradities samengebracht: het dragen van het kind in een draagdoek voor je hart, en Hatha Yoga. Met deze nieuwe vorm van yogabeoefening wordt letterlijk invulling gegeven aan één van de betekenissen van het woord 'Yoga' in het Sanskriet: verbinding. Verbinding tussen ouder en kind en verbinding van het vinden naar een nieuwe balans. Carryoga® biedt precies dat: door veilig Hatha Yoga houdingen uit te voeren. Met het pasgeboren kind dicht op het hart gedragen.

De docententraining is een samenwerking tussen Kay Poelen en Rineke Vierhoven. De ééndaagse training is ingericht op het overbrengen van die kennis en vaardigheden aan yogadocenten om de extra kwetsbare doelgroep te kunnen begeleiden en assisteren. Om zelf lessen Carryoga® aan te mogen bieden is een licentie vereist. Het met succes doorlopen van de docententraining is één van de stappen om de licentie te kunnen verkrijgen.

Ben je yogadocent en wil je Carryoga® geven? Tijdens de docententraining wordt je als yogadocent getraind in het verzorgen van lessen Carryoga® zoals het bedoeld is door Kay Poelen en Vera Uit de Weerd. Een veilige manier om ouders te begeleiden bij het beoefenen van Yoga met hun kind voor hun buik. Balans, evenwicht en verbinding zijn daarbij sleutelwoorden.

Deelnemers over de opleiding

Geweldige training! Zoveel inspiratie opgedaan, ook voor mijn andere lessen! En Carryoga? Nog leuker dan ik dacht!

~ Carlijn Poppe | www.yogastudiohartaanzee.nl

Bedankt voor de leuke inspirerende carryoga workshop, ging vol energie en leuke ideeën naar huis, met een mooie syllabus vol praktische tips!

~ Barbara Heintz-Broekhof | www.mamasteyoga.nl

Carryoga....Yoga, moeder en kind.....zo mooi, krachtig, intens en liefdevol.

~ Samenta Scheepens | www.sportcentrumlife.nl

Dank voor je mooie en fijne les! Ik heb er erg veel van geleerd en genoten.

~Karin Beumer | www.dreumeland.nl

Agenda training

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31