Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelnemers over de opleiding

Met heel veel plezier en interesse heb ik de docentenopleiding Purezwangerschapsyoga gevolgd bij Rineke. Voor mij was het een cadeau om dit privé bij haar te kunnen doen, zodat ik tijd en dag kon afstemmen, en omdat het één op één was er echt aandacht voor elkaar en de lesstof. Zo werd het helemaal 'custom made' en daar ben ik Rineke dankbaar voor. Een intens en mooi proces, voor mezelf en om mijn eigen visie op yoga verder te ontwikkelen, met een holistische blik. De lesstof is divers en uitgebreid, helder geschreven en direct toepasbaar. Anatomie, fysiologie, indicaties en risicofactoren, belangrijke aspecten bij een veranderd lichaam tijdens de zwangerschap, komen ruimschoots aan bod. Een hele goede voorbereiding om les aan zwangeren en net bevallen vrouwen te doceren en ik kijk er naar uit deze kennis en ervaring met andere moeders te mogen gaan delen. Dank voor je vertrouwen en fijne manier van les geven.

~ Sandra Welten | yogamission.nl

Ik heb bij Rineke Vierhoven inmiddels meerdere opleidingen gevolgd (Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Tieneryoga, Yoga en hormonen voor de vrouw in de wisseljaren en Yoga voor kinderen met bijzondere aandacht). Allen met het doel om mezelf nog beter te leren kennen en als onderdeel van mijn persoonlijke groei en ontwikkelingsproces. Veel van de opleidingen heb ik prive bij Rineke gevolgd. Ze biedt een veilige omgeving voor de ander om te kunnen Zijn in het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling en spiegelt dat wat in jezelf nog aandacht vraagt en aangekeken en/of onderzocht wil worden om daadwerkelijk te kunnen, mogen en willen Zijn. 

~ Rashna Tjikhoeri | rashna.nl

Ik heb Rineke ervaren als een zeer kundig en ervaren docent. Ze weet waar ze het over heeft en weet dit met veel passie en liefde over te brengen op de deelnemer.

~ Karine Weterings

Verdiepende opleiding waarbij "verbinding" met het leven centraal staat. Rineke is een inspirerende docent met veel kunde en wijsheid. Zeer boeiende opleiding die ik met veel plezier heb gevolgd!

~ Wilma Veldhuis | Anagrow Yogastudio

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Deelnemen aan de Vocational Training?

Stuur een bericht met je naam en je contactgegevens, dan nemen we contact met je op

AANMELDEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31