Prijzen

Voor groepslessen hanteert Pureyoga verschillende tarieven voor verschillende kaarten. Kijk onder 'Lees meer' voor meer informatie. 

 

 

Lees meer

Gentle Yoga/ Op de Stoel

Gentle Yoga/ Yoga op de Stoel is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, man of vrouw, jonger of ouder, beginner of ervaren beoefenaar. Deze vorm van yoga  kenmerkt zich door twee aspecten. De eerste is dat houdingen uit de Klassieke Hatha Yoga beoefend worden met focus op de yogatherapeutische werking. De focus ligt op aandacht voor de fysieke grenzen, verbetering van  het zelfhelend vermogen van het lichaam en ontspannende rust. Het tweede kenmerk is dat bij de instructie van de yogahoudingen zodanige aanpassingen gegeven worden dat iedereen de werking van de houding kan ervaren. De houdingen worden door iederen uitgevoerd op geheel eigen manier.

Deze vorm van yoga beoefening is zeer geschikt voor mensen die een specifieke klacht hebben en daar op een zachte maar krachtige manier aan willen werken. Zoals mensen met een bepaalde blessure, verminderde flexibiliteit of mobiliteit. En die behoefte hebben om op een gezonde en verantwoorde manier in beweging te zijn. En te blijven.

Agenda Gentle Yoga/ Op de Stoel

Geen evenementen

Deelnemen aan ''Gentle groepslessen?

Ga naar de website van Stichting WIJZ Welzijn

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31