Adjustments en correctie

Deze tweedaagse training biedt kennis en handvatten maar ook het vertrouwen om effectieve hulp te bieden om deelnemers te begeleiden in diverse yoga asana. Effectief, verantwoord en veilig, dus vertrouwd voor je deelnemer. Je leert wanneer je welk middel het beste kunt inzetten. En ook wanneer welk middel juist niet. Het kunnen bepalen welke adjustment en correctie - en wanneer - is een essentiële vaardigheid voor yogadocenten. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op een aantal asanas waarmee je de basis zult beheersen.

Ook hoe de adjustment of correctie correct en verantwoord toe te passen ontbreekt niet. Door je deelnemers in je yogales adjustments en correcties te geven, verdiept het mogelijk de yogabeoefening en kan ook het yogapad op een nieuwe manier ervaren worden. In deze training staan zelfcorrectietechnieken aan de hand van verbale instructie centraal. Als eerste belangrijke stap in de begeleiding. Je leert hoe je in stappen de intensiteit van de begeleiding kunt opbouwen en tot hoever. Waarbij je ook let op het gedrag en de reactie van je deelenemer.

De technieken maak je je eigen door deze zelf te ervaren, zowel door deze te ondergaan als door ze toe te passen op je medecursisten. Aan de hand van verschillende demonstraties worden staande, knielende, zittende, liggende en gebogen houdingen behandeld. Er is ruimte voor vragen en de stof wordt interactief behandeld.

De training is toegankelijk voor yogadocenten en kinder-, tiener- en zwangerschapsyogadocenten. Ben je geïnteresseerd in het verdiepen van de eigen kennis van adjustments en correctie, als opfriscursus of bijscholing? Meld je aan!

Agenda training

Geen evenementen

Deelnemen aan de training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30