Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Lees verder

Prijs

De prijs van de opleiding van de twaalf lesdagen durende docentenopleiding Purezwangerschapsyoga is:

€ 1.422,- exclusief btw/ € 1.720,62 inclusief 21 % btw

In overleg is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen.

Inbegrepen

De dag begint met zelf ervaren van de asana's tijdens een yogales. Hierbij worden de oefeningen vanuit de traditie van Hatha Yoga beoefend. Vervolgens komt de lesstof in actieve werkvormen aan de orde en wordt een themales verzorgd. Voor zwangeren en hun partner is het belangrijk dat ze leren omgaan met (nieuwe) lichamelijke, mentale en spirituele aspecten van het leven en hun ontwikkeling. Bij Purezwangerschapsyoga wordt de verbinding met deze aspecten gelegd. Ingrediënten van lessen zijn: warming-up, yogahoudingen, didactiek,  ademhalingsoefening-en, ontspanningsoefeningen, yogafilosofie, theorie, mindfulness, HartFocus en nog veel meer.

Didactiek is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Voorafgaand aan elke themadag wordt een opdracht uitgereikt die op de eerstvolgende themadag weer onderdeel uitmaakt van het lesprogramma. Dit zijn individuele opdrachten, groepsopdrachten, praktijkopdrachten en theorieopdrachten. Elk van de lesdagen staat in het teken van een thema.

Je ontvangt een door Pureyoga ontwikkelde opleidingswijzer van bijna 800 pagina's met theorie, praktijkoefeningen, opdrachten, yogafilosofie en themalessen met een specifiek thema.

Rotterdam, 1 augustus 2016
Pureyoga

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Deelnemen aan de Vocational Training?

Stuur een bericht met je naam en je contactgegevens, dan nemen we contact met je op

AANMELDEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Vroegboek actie

Pureyoga hanteert bij een beperkt aantal van haar opleidingstrajecten onder voorwaarden een vroegboek actie. Je kunt tot wel een korting van vijf procent (5%) op het cursusgeld ontvangen wanneer je inschrijving voldoet aan voorwaarden. Vraag er naar bij de inschrijving.

Lees verder

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31