Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelname

Toelatingsvoorwaarden

De Purezwangerschapsyoga docentenopleiding is toegankelijk voor yogadocenten, kinderyogadocenten en tieneryogadocenten die zich willen verdiepen in zwangerschapsyoga/ yoga voor zwangeren als aanvulling en uitbreiding op kennis en vaardigheden. Een intakegesprek kan onderdeel zijn van de toelatingsprocedure.

Voor diegenen die dergelijke achtergrond en ervaring niet hebben, bijvoorbeeld verloskundigen, kraamverzorgers, (kraam)verpleegkundigen, (kinder)artsen, fysiotherapeut(e)n, psychologen, enzovoorts, wordt geadviseerd eerst de opleiding Purekinderyoga te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geadviseerd wordt om naast de opleiding Purezwangerschapsyoga zelf ook yogalessen bij een yogadocent te (blijven) volgen.

Aantal deelnemers

Maximaal 10 deelnemers per groep

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Deelnemen aan de Vocational Training?

Stuur een bericht met je naam en je contactgegevens, dan nemen we contact met je op

AANMELDEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30