In de media

OHM Magazine Zomerspecial

Rineke is voor OHM, onderdeel van de Publieke Omroep geïnterviewd over kinderyoga. Het was een prachtige dag, en je ziet Rineke met zicht op de Erasmusbrug en de Kop van Zuid in Rotterdam. De uitzending was te zien in een zomerspecial van het programma OHM magazine. Daarnaast zie je yogadocente Dorine van Vliet in actie bij het geven van een kinderyogales in Rotterdam.

Bekijk de uitzending

Kinderyoga populairder dan ooit

Dat kinderen tegenwoordig een prikkelrijk leven leiden, is niets nieuw. Invloeden als tv, internet, mobiele telefoons, huiswerk en vervroegde puberteit kunnen kinderen veel onrust in het hoofd bezorgen. Want rust is tegenwoordig schaars in kinderlevens. Dit kan een slechte houding, slechte ademhaling, piekeren, vergeetachtigheid, slaapproblemen en andere gezondheidsproblemen in de hand werken.

Lees verder

Weg met alle stress en prikkels

Kinderyoga is populairder dan ooit. Want rust is tegenwoordig schaars in kinderlevens. ‘Ik ben geschrokken van wat ik tegenkwam: gespannen kinderen die niet weten hoe ze moeten spelen.’

Zeven elfachtige meisjes in een kring luisteren met hun ogen dicht naar het verhaal dat de yogajuf vertelt. Over hoe ze in gedachten naar een mooi bos fietsen.

Lees verder

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30