Teaching Yoga 3 day Intensive: de 'less is more' methode

Een 3-daagse intensieve training waarin je didactische vaardigheden opbouwt en verdiept. Zodat je op een nieuwe manier creatieve, inspirerende en veilige instructies kunt geven. Pureyoga wenst je in deze training te enthousiasmeren en te inspireren met nieuwe en verrassende inzichten. Uitgangspunt is wat je al weet. Tijdens de lesdagen nemen we dat samen onder de loep.

Elke dag bestaat uit het zelf beoefenen van Yoga, theorie en achtergronden en zelf lesgeven. Inhoudelijk komen alle categorieën asana's en elementen van de anatomie aan de orde. Het meest belangrijke deel is het oefenen met jouw didactische vaardigheden. Je focust opnieuw op je eigen beoefening en met het geven van krachtige en effectieve instructies volgens de 'less is more' methode. Ook instructies voor verschillende situaties en aanpassingen komen aan de orde. Voorafgaand elke lesdag ontvang je een opdracht die je uitwerkt en waarop je feedback ontvangt.

Deze actieve en intensieve training kan als opfriscursus of bijscholing dienen zodat jij, als bekwame Yogadocent of Yogadocent in opleiding, in staat bent om verschillende leertechnieken toe te passen. En te integreren in jouw eigen speciale stijl. Waardoor ook je deelnemers geïnspireerd raken en zich open stellen voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op hun reis op het Yogapad.

Agenda training

Deelnemen aan de training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31