Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga INTENSIVE

zwangerschapsyoga opleidingDe weg naar de geboorte heeft een belangrijke plek in het leven van ouders. Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren. Waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

De thematische leidraad gedurende de opleiding zijn de volle manen. Deze zijn verbonden met het vrouw-zijn en vruchtbaarheid. Doel van de opleiding is om de vaardigheden ten aanzien van het omgaan met zwangeren en ongeboren kinderen te verbreden met technieken en methodes uit de yoga. Purezwangerschapsyoga sluit goed aan als aanvulling op een yogadocentenopleiding, en op de -eveneens erkende- opleidingen Purekinderyoga en Puretieneryoga.

Voor professionals die op een andere manier met zwangerschap, de aanstaande geboorte, en het ongeboren kind willen leren omgaan.

De Purezwangerschapsyoga INTENSIVE opleiding biedt dezelfde kennis & inhoud, maar dan korter op elkaar gepland.   

Pureyoga verzorgt teachertrainingen, bijscholingen, en workshops kinderyoga, tieneryoga, babyyoga en zwangerschapsyoga voor yogadocenten en docenten en leerkrachten. Maar ook voor mensen die bijvoorbeeld in de kinderopvang werken.

Agenda opleiding

Geen evenementen

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31