Mama Yoga

Yoga na de geboorte

Op dit moment ben je misschien nog zwanger of wellicht ben je net of al wat langer geleden bevallen van je kind. Heb je al wel eens nagedacht over yoga in de postnatale fase, oftewel in de periode na je baring?

Na de baring breekt er een nieuw leven aan. Je leven is al op veel vlakken veranderd. Al die veranderingen hebben invloed op jou als mens, je vrouw-zijn en op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Het is wennen en zoeken naar een balans in deze nieuwe levenssituatie. Neem daar de tijd voor. Bijvoorbeeld door Postnatale Yoga te volgen. 

Pureyoga biedt 2 verschillende cursussen aan: Postnatale Yoga - met of zonder je baby, is yoga die je na de bevalling volgt. Postnatale yoga kan je ondersteunen in het eerste jaar van je moederschap om een nieuwe balans te vinden. In de yogalessen besteden we aandacht aan alle aspecten die veranderd zijn in jouw leven als moeder.

Postnatale yoga , puur voor jou als mama: "Mama Yoga"

Doel is een moment voor jezelf. Maar ook fit worden en je lichaam ervaren, signalen herkennen en het versterken. Deze 'quality time' met je baby bestaat uit 7 lessen (zo nodig meer lessen indien gewenst)

Lesduur: 60 min

Cursusduur: 7 lessen

 Je kunt inschrijven voor de hele cursus, of eerst een gastles volgen

Data: Vrijdagen

Instroom iedere week mogelijk. Start bij minimaal 2 deelnemers.

Tijd: 11:15 – 12:15u

Wanneer starten?

Bij een natuurlijke baring, vanaf 6 weken na je baring tot een jaar later. Bij een keizersnede vanaf 8 of 10 weken na je baring met overleg van de gynaecoloog.

Je hoeft niet bekend te zijn met yoga of meegedaan te hebben met de zwangerschapsyoga om deze cursus van zeven lessen te kunnen volgen. Je kunt 6 weken na je bevalling beginnen met de postnatale yoga, tenzij je nog onder behandeling bent van een gynaecoloog of arts i.v.m. bijvoorbeeld een keizersnee. Overleg dan eerst met je arts. De postnatale yoga kan je het hele eerste jaar na je bevalling doen, dus ook als je er na 9 maanden aan toe bent, ben je van harte welkom!! 

Prijs

  • De zevendaagse cursus: € 105,-
  • Kosten gast/ proefles: € 18,50 

Soms worden de kosten van de gegeven yogalessen door verzekeraars vergoed of een deel hiervan. Informeer hiernaar bij je zorgverzekering of controleer je polis. 

Deelname en betaling

Je kunt je opgeven voor de zeven lessen of eerst een proefles door je in te schrijven via de knop 'Inschrijven' rechts in het scherm. Daar kun je aangeven of je een proefles wenst of je inschrijft voor de hele cursus.

Na opgave wordt verdere informatie naar je verzonden, onder andere wat je dient mee te nemen, en verstuurt Pureyoga een tikkie voor betaling. 

Waar vindt het plaats?

De lessen worden gegeven bij Pureyoga op Rheebruggen in Ansen. Midden in de natuur. Wanneer het weer het toe laat zullen de lessen buiten plaats vinden. 

Mocht je vragen hebben voel je vrij de vragen te stellen.
Pureyoga, mei 2022

Agenda Zwangerschapsyoga

Groepsles 'Zwangerschapsyoga' (Het Verloskundig Centrum - Meppel, woe 19:15u)
19:15 - 20:15
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden

Deelnemen aan groepslessen?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31