Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

 

Purekinderyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 42 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Lees verder

Prijs

De prijs van de opleiding van 10 lesdagen is:

€ 995,- exclusief btw/ € 1.084,75 inclusief 9% btw

In overleg is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen.

Inbegrepen

Een lesdag begint met een eigen ervaring van de Asana's tijdens een yogales voor jezelf, waarbij oefeningen zijn opgenomen binnen het thema van de dag. De lesstof komt in actieve werkvormen aan de orde waarbij je zelf praktisch oefent met inspreken. Ingrediënten van lessen zijn: warming-up, yogahoudingen, didactiek, Chakra-oefeningen, rituelen zoals seizoensfeesten, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, yogafilosofie, theorie, spelelementen, spelvormen, mindfulness, HartFocus en nog veel meer.

Didactiek is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Voorafgaand aan elke themadag wordt een opdracht uitgereikt die op de eerstvolgende themadag weer onderdeel uitmaakt van het lesprogramma. Dit zijn individuele opdrachten, groepsopdrachten, praktijkopdrachten en theorieopdrachten.

Je ontvangt een door Pureyoga ontwikkelde opleidingswijzer van meer dan 300 pagina's met theorie, praktijkoefeningen, yogafilosofie en themalessen met een voor kinderen leuk en leerzaam thema, zoals 'De zomer geeft je vleugels', 'Valentijn', 'Midwinter', Chakra's, peuter- en kleuteryogales 'Fiet wil rennen', 'Krachtdieren', of 'Op je paasbest'.

Prijs vanaf 1 augustus 2020
Pureyoga

Agenda opleiding

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Vroegboek actie

Pureyoga hanteert bij een beperkt aantal van haar opleidingstrajecten onder voorwaarden een vroegboek actie. Je kunt tot wel een korting van vijf procent (5%) op het cursusgeld ontvangen wanneer je inschrijving voldoet aan voorwaarden. Vraag er naar bij de inschrijving.

Lees verder

Oktober 2021
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31