18
SEPTEMBER

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

7
AUGUSTUS

PURETREAT
ZINDERENDE ZOMER
YIN YOGA

Deze Zinderende zomer Yin Yoga workshop is helemaal afgestemd op het element Vuur. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element die staat voor de energie van vuur aan de zomer. Vuur staat voor vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. 

LEES VERDER

9
OKTOBER

PURETREAT
HEVIGE HERFST
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Deze Yin Yogales met het herfst-thema staat in het teken van van de Long- en Dikke darmmeridiaan en het element Metaal.

LEES VERDER

Prijs

De prijs van de Puretreat is:

€ 175,00 exclusief btw/ € 211,75 inclusief 21% btw

Het maximaal aantal deelnemers is 8.

 Inbegrepen

Inbegrepen is een (h)eerlijke door Rineke bereide vegetarische lunch met zoveel mogelijk ingrediënten van eigen erf en andere ecologische producten, de materialen voor art-journaling en een goodiebag.

Pureyoga, 1 maart 2021g

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?