25
AUG

VREUGDE VAN
BEZIELING EN
MANIFESTATIE

Tijdens het zesdaagse traject Vreugde van bezieling en manifestatie richt je je op (meer) bezieling en het beleven van vreugde in het dagelijks leven en werken. Het biedt een weg die zorgvuldig stap voor stap bewandelt om te komen waar je wilt zijn. 

LEES VERDER

DIVERSE
STARTDATA

DE NATUUR ALS
SPIEGEL

Rineke Vierhoven neemt je mee in een dynamische dagbeleving, bestaande uit een unieke combinatie van in stilte wandelen, coaching, lichaamswerk, creativiteit en contact met en in de natuur. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

Yoga Art Retreat

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou. Via artistieke creatie, yoga, mindfulness maak je een nieuwe verbinding met jezelf. Speelsheid biedt de basis voor je reis naar je spontaniteit en vrije creatieve expressie.

Rineke begeleidt je bij het maken van je eigen intuïtieve schilderij. Je gebruiken daarbij 'mixed media', zoals veren en bladeren uit de natuur van het omringende landgoed, papier, verf en andere materialen. Met behulp van inzichtkaarten, numerologie, visualisaties en zo meer neemt Rineke je mee in je eigen ontwikkeling als begeleiding van het proces.

Voeding

Er wordt een (h)eerlijke vegetarische lunch verzorgd met liefde door Rineke zelf bereid. Je kunt er zeker van zijn dat de lunch voedzaam en heerlijk is, net als de dag zelf voedende energie en plezier zal opleveren. 

Programma

10.00u    Openingscirkel
10.15u    Yoga
11.00u    Intuïtief schilderen
12.15u    Lunch
13.15u    Korte rustperiode
13.45u    Intuïtief schilderen
15.45u    Thee met gezonde versnapering
16.00u    Sluitingscirkel

Deelname

Welkom voor iedereen.

Plaats

Deze dag verblijf je op het prachtige landgoed Rheebruggen in Drenthe.

 

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31