Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Puretieneryoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 30 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Lees verder

Prijs

De prijs van de opleiding van de tien lesdagen durende docentenopleiding Puretieneryoga is:

€ 1.235,- exclusief btw/ € 1.346,15 inclusief 9% btw

In overleg is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen.

Inbegrepen

De dag begint met zelf ervaren van de asana's tijdens een yogales. Hierbij worden de oefeningen vanuit de traditie van Hatha Yoga en Ashtanga Yoga beoefend. Vervolgens komt de lesstof in actieve werkvormen aan de orde en wordt een themales verzorgd. Voor tieners is het belangrijk dat ze leren omgaan met (nieuwe) lichamelijke, mentale en spirituele aspecten van het leven en hun ontwikkeling. Bij Puretieneryoga wordt de verbinding met deze aspecten gelegd. Ingrediënten van lessen zijn: warming-up, yogahoudingen, didactiek, Chakra-oefeningen, rituelen zoals seizoensfeesten, ademhalingsoefening-en, ontspanningsoefeningen, yogafilosofie, theorie, mindfulness, HartFocus en nog veel meer.

Didactiek is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Voorafgaand aan elke themadag wordt een opdracht uitgereikt die op de eerstvolgende themadag weer onderdeel uitmaakt van het lesprogramma. Dit zijn individuele opdrachten, groepsopdrachten, praktijkopdrachten en theorieopdrachten. Elk van de lesdagen staat in het teken van een thema. Zo wordt tijdens de eerste vijf lesdagen steeds diepgaand ingegaan op één van de vijf elementen.

Je ontvangt een door Pureyoga ontwikkelde opleidingswijzer van bijna 500 pagina's met theorie, praktijkoefeningen, opdrachten, yogafilosofie en themalessen met een specifiek thema gericht op jongeren in de tienerleeftijd, zoals 'Phritvi' (Aarde), 'Wateryogaflow' (gericht op het element Jala), 'Vuuryogaflow' (gericht op het element Agni), 'Lucht' (gericht op het element Vayu), 'Partneryoga', 'Yoga en de menstruatiecyclus' en 'Begeleiden en assisteren'.

Prijs vanaf 18 januari 2019
Pureyoga

Agenda opleiding

Geen evenementen

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Deelnemen aan de Vocational Training?

Stuur een bericht met je naam en je contactgegevens, dan nemen we contact met je op

AANMELDEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Vroegboek actie

Pureyoga hanteert bij een beperkt aantal van haar opleidingstrajecten onder voorwaarden een vroegboek actie. Je kunt tot wel een korting van vijf procent (5%) op het cursusgeld ontvangen wanneer je inschrijving voldoet aan voorwaarden. Vraag er naar bij de inschrijving.

Lees verder

September 2023
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30