Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Puretieneryoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 30 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelnemers over de opleiding

Ik heb bij Rineke Vierhoven inmiddels meerdere opleidingen gevolgd (Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Tieneryoga, Yoga en hormonen voor de vrouw in de wisseljaren en Yoga voor kinderen met bijzondere aandacht). Allen met het doel om mezelf nog beter te leren kennen en als onderdeel van mijn persoonlijke groei en ontwikkelingsproces. Veel van de opleidingen heb ik prive bij Rineke gevolgd. Ze biedt een veilige omgeving voor de ander om te kunnen Zijn in het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling en spiegelt dat wat in jezelf nog aandacht vraagt en aangekeken en/of onderzocht wil worden om daadwerkelijk te kunnen, mogen en willen Zijn.

~ Rashna Tjikhoeri | rashna.nl

Rineke heeft me laten ervaren hoe sterk de connectie tussen lichaam en geest is. Vanaf nu leef ik met meer balans mijn ietwat chaotische leven, en dat is geweldig!

~ Bar Linders

Een leerzame opleiding. Ik ben er 8 maanden ingedoken en elke dag met de opdrachten bezig geweest, wat ik heerlijk en leerzaam vond.

~ Elly Kaldenberg | sanavis.nl

Geestelijke groei. Meer vertrouwen in eigen kunnen. Lichamelijke lenigheid. Diepgang!

~ Mariken Heijwegen

Rineke Vierhoven is een 'vat' vol bruikbare yogawijsheden!

~ Annelies den Boer

De Puretieneryoga opleiding heeft mijn verwachtingen niet alleen ingelost, maar ver overtroffen! De enorme opleidingswijzer, de kennis van Rineke, de leerrijke opdrachten, de fijne gesprekken, ... de aandacht die geschonken wordt aan de goede uitvoering vind ik enorm fijn, ook voor mij  zelfzekerheid. Dank je wel Rineke voor alles wat je me geleerd hebt!

~ Lieve Deraeve | mayoki.be

Een echte aanrader! In de tieneryoga opleiding van Pureyoga krijg je concrete handvatten, diepgang en bezieling mee, waar je direct mee aan de slag kan. Rineke haalt het beste uit eenieder, waardoor je je na de opleiding zeker genoeg in je schoenen voelt staan, om aan de slag te gaan.

~ Silke van Overdijn | yogasparkles.be

Leer houden van de kleine dingen in het leven en focus je op wat goed gaat. Kort maar krachtig heeft de opleiding mij dit gebracht.

~ Ellis Verduijn

Een opleiding die je weer opnieuw kennis laat maken met het onderwerp puberteit. Ik heb de opleiding ervaren als reis waarin ik geïnspireerd ben om met tieners aan de slag te gaan.

~ Wilma Veldhuis | anagrow.nl

Genoten van de opleiding. Diepgang in lesgeven en fijne aanvulling in kennis. Thanks - x -

~ Yolanda Zeelte | yogalanda.nl

Rineke zit bomvol energie én yoga! Zij is een enorme bron van kennis, die verder gaat dan alleen de basisyogadingetjes. Deze kennis brengt zij op een prettige manier over, zodat je na je opleiding zelfverzekerd aan de slag kunt als yogadocent!

~ Mira van Herwijnen | Kinderyoga Barendrecht

Gedegen opleiding die je voldoende zekerheid geeft om yoga te geven aan tieners. Je leert didactisch en inhoudelijk een heleboel.

~ Deelneemster van de groep 2014 najaar in Breda

Mijn eerste yogaleraar, Toine van den Hurk, is altijd mijn grote voorbeeld geweest en gebleven. Daar is het yogazaadje gelegd! Basis opleiding gevolgd, verder gezocht naar eenzelfde match met een nieuwe docent. Zo’n levensdocent kon ik niet meer vinden. Mijn ervaring was dat het óók voor yogadocenten lastig is om het achtvoudige pad van Patanjali daadwerkelijk in de praktijk te brengen en ernaar te leven. We zijn allemaal mens met onze menselijke drijfveren. Uiteindelijk bij Rineke terecht gekomen. En inderdaad de naam zegt alles: “pure yoga”. Dit is wat ik heb gekregen: puurheid en yoga.

De kennis van het leven zit Rineke in haar vezels, dus deze krijg je er gratis bij. Alles in de lijn van pure yoga. Naast de onverzadigbare en bruikbare kennis heb ik ook een mens mogen ontmoeten. Een vrouw die me aan Ayla deed denken van “De Aardkinderen”. Yoga- & Levenskennis, een daadkrachtige docent met liefdevolle aandacht, waarbij aandacht is voor realiteit in de beoefening van de asana’s, en tevens de puntjes op de bekende ‘i’ worden gezet.

Na mijn jaren yoga practise en zélfs basisopleiding, durf ik nu te zeggen dat ik in de opleiding tot Tieneryogadocent meer heb geleerd dan alle jaren ervoor. De opleiding heeft ervoor gezorgd dat yoga in mijn bloed is gaan stromen en dit is voelbaar en zichtbaar in het dagelijks leven. Yoga is een levenswijze geworden en géén uurtje op de mat je asana’s praktiseren. Het oorspronkelijke zaadje is gaan groeien onder de juiste omstandigheden.
Namasté

~ Bibian Hopmans | Expertisecentrum Familiezorg

Ik heb de Puretieneryoga Docentenopleiding als een enorme verrijking ervaren. Het is een prachtige, diepgaande en inspirerende opleiding op zichzelf, maar ook een heel waardevolle aanvulling op de Purekinderyoga Docentenopleiding. De combinatie van beide opleidingen biedt een perfecte basis om zelf als docent aan de slag te gaan. Niet alleen met kinderen en tieners, maar ook met volwassenen. De twee opleidingen sluiten perfect op elkaar aan en vormen een heel compleet pakket.

~ Nadine van der Hulle | yogamundo.nl

Agenda opleiding

Geen evenementen

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Deelnemen aan de Vocational Training?

Stuur een bericht met je naam en je contactgegevens, dan nemen we contact met je op

AANMELDEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31