Individuele coaching

Rineke Vierhoven biedt transformatie coaching en yoga-opleidingen op haar betoverende hoeve in de Drentse natuur. Hier leer je doen door niet doen. Ze werkt confronterend en diepgaand, liefdevol en doelgericht, met een beperkt aantal cliënten. Dat vraagt commitment van beide partijen. In haar sessies gebruik ze verf en kwast, yoga en wandelingen in de natuur. Haar honden lopen vaak een stukje mee (indien gewenst). Werken met Rineke betekent dat je instapt in een (meestal) kort traject dat zich ontrolt in het moment. Een traject waarin ze je begeleidt, tegen de stroom in, terug naar jezelf. Met de natuur als spiegel ervaar je wat het is je potentieel te leven. 

Coaching is individuele begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling, met je persoonlijke vraag of behoefte als uitgangspunt. Met als doel het aanboren je bron van ongelimiteerd potentieel. Aan de orde laten komen van vraagstukken waar je -bewust of onbewust- mee rondloopt. Of misschien wel tegenaan loopt of mee worstelt. Het doel van de coaching kan verschillend zijn; misschien ben je op zoek naar een bewustwording van je eigen gedrag, of wil je bewust omgaan met een transformatie die je doormaakt. Uitgangspunt is het eigen potentieel, onze groeikracht.

In onze eigen persoonlijke ontwikkeling draait het om drie fundamentele elementen. Als eerste gaat het om wat we in oorsprong in ons dragen, onze potentie. Het tweede is de omstandigheden waarin we terechtkomen. En als derde element wat wij hiermee kunnen doen. Deze benadering op het leven passen wij bij Pureyoga toe op de begeleiding op het yogapad, het pad van de eigen ontwikkeling. Het levenspad is voor iedereen anders, coachingstrajecten zijn daarom individueel en op maat. Belangrijke leidraad is wat er NU speelt. Er is geen standaardrecept voor coachingstrajecten. Wel inspiratie, zoals eigen ervaringen en de levenslessen vanuit het achtvoudige pad van Patañjali, die kunnen worden toegepast op je eigen situatie. Mindfulness oefeningen zijn mogelijk een effectief middel.

Wat als resultaat komt uit een coachingstraject hangt af van het traject zelf, de inzet die gedaan wordt en de directe omgeving. Wij kunnen en willen geen beloftes doen over het einddoel, wij bieden een vertrouwde en veilige weg ernaartoe. Sessies met de coach kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het beoefenen van verschillende vormen van yoga, het maken van wandelingen, mindfulness oefeningen en creatieve opdrachten. Locatie in overleg. Indien er tijd en energie voor is kan hiernaast ook gewerkt worden met huiswerkopdrachten.

Tarieven: op aanvraag

Coaching aanvragen

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30