PURENATUUR
VOOR EEN GEZONDE HUID

De natuur is onze spiegel, onze inspriratiebron. Terug naar de bron is voor velen een verademing en geeft een veilig en vertrouwd gevoel van zijn. Onder de noemer PURENATUUR bieden wij je trainingen aan rondom de natuur en voeding in de brede zin van het woord.

GENEESKRACHTIGE VOEDING
UIT JE EIGEN KEUKENKAST

De natuur is onze spiegel, onze inspriratiebron. Terug naar de bron is voor velen een verademing en geeft een veilig en vertrouwd gevoel van zijn. Onder de noemer PURENATUUR bieden wij je trainingen aan rondom de natuur en voeding in de brede zin van het woord.

PURENATUUR

Deze training worden verzorgd door Madeleine van den Hoek. Een centraal thema wat zij op haar levenspad steeds zoekt is natuur, pure natuur.

Purenatuur

Onder de noemer Purenatuur bieden wij je trainingen aan rondom de natuur en voeding in de brede zin van het woord. We  bieden je evenementen, opleidingen en trainingen met hart voor de natuur. Je krijgt inzicht in jouw natuur door deze te ervaren in de natuur. Je zou kunnen zeggen dat je met behulp van de waarneembare natuur (in Sanskriet 'Vikriti') de onzichtbare natuur laat manifesteren in eigen diepe ervaring. De natuur is onze spiegel, onze inspriratiebron. Terug naar de bron kan voor velen een verademing zijn en geeft een veilig en vertrouwd gevoel van zijn.

De intentie is om via Purenatuur jouw persoonlijke groeikracht te laten manifesteren. Door het zaadje te planten, of gewoon zichtbaar te laten zijn voor jou. Of door te laten zien hoe dit zaadje, met behulp van zorgvuldige aandacht tot ontkieming kan komen. Mogelijk ben je al een hele boom, en sta je op het punt tot bloei te komen. Er is een hele wereld te ontdekken in de natuur en die wereld ben jij (ook).

Loop in gedachten door een veld vol paardenbloemen, waarvan het gele bloemhoofdje is uitgegroeid tot de bekende pluizige zaadbollen. Al die duizenden zaden van de duizenden ogenschijnlijk gelijke pluizebollen kunnen in potentie zelf weer uitgroeien tot een unieke paardenbloem. Elk zaadje zal zijn eigen plek vinden waar omstandigheden anders zijn, de eigen intrinsieke kwaliteiten bepalen of de paardenbloem tot volledige wasdom komt of niet. Net als bij mensen, bij onszelf. Ook in onze eigen persoonlijke ontwikkeling draait het om drie fundamentele elementen. Als eerste gaat het om wat we in oorsprong in ons dragen, onze potentie. Het tweede is de omstandigheden waarin we terechtkomen. En als derde element wat wij hiermee kunnen doen. Deze benadering op het leven passen wij met Purenatuur toe op de begeleiding op jouw onderzoekspad, het pad van de eigen ontwikkeling.

 

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?