Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

De workshop Vinyāsa Yogaflows voor kinderen en tieners is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing. Leden behalen 4 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Vinyāsa Yogaflows voor kinderen en tieners

Tijdens deze door de Vereniging Yogadocenten erkende training leer je hoe je met kinderen en tieners yoga kunt beoefenen in een prachtig samenspel van stabiliteit én beweging. Je traint kracht, uithoudingsvermogen, mentale aandacht, en diepe ademhaling en je krijgt meer energie in de flow. Flow is het Engelse woord voor het Sanskriet woord Vinyāsa. Met flow bereik je extra focus in de beweging wat weerstand kan doen verdwijnen. Het wakkert het innerlijk vuur aan, het hart zal sneller gaan kloppen, wat verbetering van conditie en daardoor een algehele boost van de gezondheid met zich mee kan brengen.

De term Vinyāsa verwijst naar de continue afstemming van beweging op het ritme en lengte van de ademhaling. In deze methode van yoga worden asanas ofwel houdingen opgenomen in een dynamische stroom. Vinyāsa Flow is een fantastische manier voor kinderen en tieners om te bewegen en zich te ontwikkelen: het is uitdagend en hoeft niet belastend te zijn. Ze kunnen hun energie richten op lichamelijke en geestelijke ontwikkeling terwijl ze nieuwe energie opdoen.

De training is een aanvulling op de kinderyoga docentenopleiding Purekinderyoga en de tieneryoga docentenopleiding Puretieneryoga. Deze workshop is te volgen als bijscholing voor kinderyoga docenten, tieneryoga docenten en yogadocenten.

Agenda training

Geen evenementen

Deelnemen aan de training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31