03
OKTOBER

BELEEF DE HERFST
PURENATUUR

De natuur is onze spiegel, onze inspiratiebron. Terug naar de bron is voor velen een verademing en geeft een veilig en vertrouwd gevoel van zijn. Onder de noemer PURENATUUR bieden wij je belevingen aan rondom de natuur en voeding in de brede zin van het woord. Wil je verwend worden door de herfst met deze Puretreat?

LEES VERDER

31
OKTOBER

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

10
OKTOBER

PURETREAT
HEVIGE HERFST
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Deze Yin Yogales met het herfst-thema staat in het teken van van de Long- en Dikke darmmeridiaan en het element Metaal.

LEES VERDER

27
DECEMBER

PURETREAT
WINTER WONDER
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin je de dagen eigenlijk alleen maar lekker binnen bij de kachel wilt doorbrengen. Ideaal om verder naar binnen te keren. Wil ook jij deze winter bewust beleven?

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

Yoga Art Retreat

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou. Via artistieke creatie, yoga, mindfulness maak je een nieuwe verbinding met jezelf. Speelsheid biedt de basis voor je reis naar je spontaniteit en vrije creatieve expressie.

Rineke begeleidt je bij het maken van je eigen intuïtieve schilderij. Je gebruiken daarbij 'mixed media', zoals veren en bladeren uit de natuur van het omringende landgoed, papier, verf en andere materialen. Met behulp van inzichtkaarten, numerologie, visualisaties en zo meer neemt Rineke je mee in je eigen ontwikkeling als begeleiding van het proces.

Voeding

Er wordt een (h)eerlijke vegetarische lunch verzorgd met liefde door Rineke zelf bereid. Je kunt er zeker van zijn dat de lunch voedzaam en heerlijk is, net als de dag zelf voedende energie en plezier zal opleveren. 

Programma

10.00u    Openingscirkel
10.15u    Yoga
11.00u    Intuïtief schilderen
12.15u    Lunch
13.15u    Korte rustperiode
13.45u    Intuïtief schilderen
15.45u    Thee met gezonde versnapering
16.00u    Sluitingscirkel

Deelname

Welkom voor iedereen.

Plaats

Deze dag verblijf je op het prachtige landgoed Rheebruggen in Drenthe.

Prijs

De prijs van de retreat is:

€ 121,50 exclusief btw/ € 147,02 inclusief 21% btw

Het maximaal aantal deelnemers is 6.

Inbegrepen

Inbegrepen bij de retreat is een (h)eerlijke lunch, thee en gezonde snacks gedurende de dag en de materialen voor het schilderen.

Drenthe, 1 juli 2020
Pureyoga

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan een retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

September 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30