Our teacher training course has met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals as an Affiliate Member.

 

 

Lees meer

Purezwangerschapsyoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 45 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelnemers over de opleiding

Ik heb bij Rineke Vierhoven inmiddels meerdere opleidingen gevolgd (Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Tieneryoga, Yoga en hormonen voor de vrouw in de wisseljaren en Yoga voor kinderen met bijzondere aandacht). Allen met het doel om mezelf nog beter te leren kennen en als onderdeel van mijn persoonlijke groei en ontwikkelingsproces. Veel van de opleidingen heb ik prive bij Rineke gevolgd. Ze biedt een veilige omgeving voor de ander om te kunnen Zijn in het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling en spiegelt dat wat in jezelf nog aandacht vraagt en aangekeken en/of onderzocht wil worden om daadwerkelijk te kunnen, mogen en willen Zijn. 

~ Rashna Tjikhoeri | rashna.nl

Ik heb Rineke ervaren als een zeer kundig en ervaren docent. Ze weet waar ze het over heeft en weet dit met veel passie en liefde over te brengen op de deelnemer.

~ Karine Weterings

Verdiepende opleiding waarbij "verbinding" met het leven centraal staat. Rineke is een inspirerende docent met veel kunde en wijsheid. Zeer boeiende opleiding die ik met veel plezier heb gevolgd!

~ Wilma Veldhuis | Anagrow Yogastudio

Deelnemen aan de Vocational Training?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?