Partner/AcroYoga

In deze workshop komen zowel Partneryoga als AcroYoga aan de orde en maak je kennis met Yoga in verbinding met een ander. Waar je gewend bent om alleen Yoga te doen op je mat, nodigt Partneryoga je  uit om open te staan voor een extra dimensie; verbinding met een ander. Bewustwording is het voornaamste doel. Alles wat jij ervaart mag er zijn, waarbinnen de basis is de verbinding met jezelf, of de stille aanwezigheid in jezelf.

Onderdelen zijn Partner-Asana Flow: een dynamische reeks van houdingen na elkaar, partner stretches - eenvoudige meer verstillende strekkingen, AcroYoga - Yoga  met acrobatische elementen elkaar tillen en vangen in de lucht en Adjustment. Dat kan zijn door middel van meditatie, aankijken, aanraking, dans en samen Asana beoefenen, waarbij je elkaar steunt of dieper in de houding helpt.

Yogadocente Dieke begeleid je samen met de groep en afwisselend samen met een partner door speelse en verdiepende vormen van partnerwerk, waarbij verbinden met jezelf en verbinden met een ander elkaar afwisselen. De ervaring en de bewustwording staan centraal. Hierdoor wordt je je gewaar thema’s zoals vertrouwen, overgave en communicatie.

Elementen:

  • Partneryoga
  • Thaise Massage
  • Dans
  • AcroYoga

De workshop is geschikt voor iedereen die zichzelf als beoefenaar en als yogaprofessional wil verdiepen in Partnerwerk binnen Yoga. Maar zeker ook toegankelijk wanneer je geen ervaring hebt met AcroYoga. Tevens wordt er in de workshop aandacht besteed aan hoe je dit werk als leraar integreert in je lesgeven. Wat werkt wel en wat werkt niet wanneer je dit werk met je leerlingen deelt, waar let je op en wat gebruik je om welk doel te bereiken.

Bekijk de video:

Agenda workshop

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?