Docent

Gastdocent

De training wordt gegeven door Irene Heim.

Irene Heim werd in 1980 in Beverwijk geboren. Na het behalen van jaar HAVO- diploma, volgde zij de verkorte opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en studeerde cum laude af. Vervolgens studeerde zij cum laude af in Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Leiden. In het laatste jaar van deze opleiding heeft zij de Hogeschool Leidenprijs gewonnen met haar afstudeerscriptie ‘ Discriminatie versus intercultureel onderwijs op basisscholen.’ Na deze studie is zij afgestudeerd in Integratieve Kindertherapie en Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en heeft zij de specialisaties Psycho Somatic Coaching, Familie-opstellingen en EMDR afgerond.

Irene heeft drie succesvolle protocollen geschreven voor volwassenen met overgewicht, volwassenen met depressie en volwassenen die willen stoppen met roken. Zij is tevens auteur van verschillende ontwikkelingsstimulerende materialen die in binnen- en buitenland verkocht worden. Zij heeft nationale persaandacht gekregen voor verschillende materialen en is meerdere malen genomineerd voor prijzen ( zoals de NOT- innovatieprijs 2007 ).

Sinds 2007 heeft Irene haar eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie, Individuele Spelenderwijze Ontwikkelingsstimulering, Hypnotherapie en EMDR. Naast haar werk in de praktijk schrijft Irene ook kinderboeken. Haar eerste boek ‘Powerverhalen voor kids’ is in januari 2010 uitgegeven. Een jaar later werd de tweede druk gerealiseerd.

In 2012 is Irene begonnen met het schrijven van de reeks ‘KidsPower’ bij uitgeverij Kluitman. ‘KidsPower’ zijn boekjes met powerverhalen. Verhalen over onder meer faalangst, druk in je hoofd, een ouder met kanker, pesten, overgewicht, boos zijn en verveling. De boekjes geven kinderen inzicht in het probleem en hoe ze het probleem zelf kunnen oplossen want…ieder kind heeft de power in zich om zelf op te lossen!

Meer informatie

Haar website: www.ireneheim.nl

Agenda training

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?