Prijzen

Voor groepslessen hanteert Pureyoga verschillende tarieven voor verschillende kaarten. Kijk onder 'Lees meer' voor meer informatie. 

 

 

Lees meer

Kinderyoga

YogalessenKinderyoga s leuk, leerzaam en effectief als ondersteuning bij de ontwikkeling en de groei van het kind, zowel lichamelijk als mentaal. Door een combinatie van spel, muziek, en oefeningen, wordt yoga een avontuur. Yogahoudingen hebben vaak namen van dieren en deze kunnen prima gebruikt worden in een verhaalvorm. Reis in die verhalen mee naar verre landen en tover jezelf al zingend en dansend in een leeuw, hond of vlinder. Zo kun je tijdens yoga voor kinderen op reis gaan naar het oerwoud en daar allerlei dieren tegenkomen, die uitgebeeld worden in yogahoudingen.

Iedere les heeft een thema dat aansluit bij de beleving van de kinderen. Doordat zij de les actief meebeleven en mee vormgeven, wordt de fantasie van de kinderen geprikkeld. Daarnaast wordt in de lessen afwisselend verhaaltjes voorgelezen, spelletjes gedaan, getekend, gezongen en gedanst.
In de lessen van yoga voor kinderen is er naast beweging en creativiteit ook aandacht voor stilte en ontspanning.

Tips om vóór de les in acht te nemen:

  • Eten vlak voor de les kun je beter niet doen.
  • Neem een handdoek en een paar lekkere sokken mee.
  • Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je makkelijk kunt bewegen.
  • Geef lichamelijke klachten voorafgaand aan de lessen aan de yogadocent door, en overleg ook met je huisarts of behandelend arts of yogalessen geschikt voor je zijn.

Tip voor na de les:

  • Water drinken (ook als je geen dorst hebt).
Dit onderdeel wordt op dit moment niet als groepsles aangeboden, neem contact op voor privéles

 

Nieuws en berichten ontvangen?