In de ban van het hart

YogaworkshopHartFocus, Mindfulness worden in combinatie met yoga-oefeningen tijdens de bijscholing toegepast. Hiermee leer je kinderen actief hun hart in te zetten net zoals de hersenen gebruikt worden.

Tijdens de workshop leer je de kennis over het gebruiken van het hart in het dagelijkse leven. Met het toepassen van de diverse technieken leer je hoe je door een liefdevolle blik vanuit je hart met meer evenwicht door het leven kan gaan.

Dit evenwicht bereik je door het nemen van evenwichtige besluiten die ook met je hart genomen worden. Door het beter kunnen luisteren naar jezelf zorg je beter voor jezelf en anderen. Want je gaat ook met een meer liefdevolle blik naar anderen kijken. Het directe gevolg waar iedereen in onze hectische maatschappij baat bij lijkt te hebben: minder stress en stressgerelateerde kachten.

Met het Hart in een Hoofd-rol

Wanneer je bang bent , zenuwachtig of gefrustreerd is je hartritme onregelmatig. Tijdens de bijscholing leer je het hart te sturen naar een ander patroon. Zodat je merkt dat je vertrouwd wordt, of gewaardeerd, net zoals wanneer je leuke dingen doet en daarvan geniet. Het hartritme heeft op dat moment een patroon dat regelmatig is. De wetenschap noemt dit hartcoherentie. Je bent lichamelijk in balans: alles is beter op elkaar afgestemd. Uit onderzoek is gebleken is dat je bij het bewust sturen van je hartpatronen helderder kunt denken en op je best bent, emotioneel en fysiek: evenwichtiger en met meer plezier!

Agenda training

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?