Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Yoga en Hormonen in de Wisseljaren van de Vrouw is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing. Leden behalen 12 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Studiepunten

Je bent je wellicht op dit moment aan het oriënteren op een nieuwe yoga opleiding en wilt een afgewogen vergelijking maken tussen de verschillende scholen. Elke opleiding is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten. Om je inzicht te geven van wat je kunt verwachten bij Pureyoga geven wij je op deze pagina inzicht in de studiepunten en de studiebelasting volgens het Europesse ECTS systeem*, wat gebruikt wordt door onder andere het beroepsonderwijs. Onder aan de pagina wordt hier meer uitleg aan gegeven.

ECTS studiepunten* Yoga en Hormonen in de Wisseljaren van de Vrouw (Hormoonyoga)

Bij Pureyoga dien je thuis (of ergens anders) te studeren op theorie en achtergronden, die je in opdrachten en eindopdracht aantoonbaar dient te verwerken. Hieronder vind je de verantwoording van de studiebelasting naar activiteit.

  Uitgangspunten Aantal Uren Totaal uren
Lesdagen Actief bijwonen van elke lesdag 4 4 16
Huiswerkopdrachten Zelfstudie en uitwerking van opdracht

3

20 60
Eindopdracht Gemiddeld 3 uur per week gedurende 2 maanden 2 12 36
Totaal       112
         

Studiepunten*

     

4

* ECTS studiepunten
In het ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) staat 1 studiepunt voor 28 studie-uren.
Het ECTS is een systeem dat de student centraal stelt, en bedoelt is voor het verzamelen en overdragen van op basis van transparantie van leerresultaten en leerprocessen. Het doel is om de planning, aflevering, beoordeling, erkenning en validatie van kwalificaties en eenheden van het leren, alsook de mobiliteit van studenten te bevorderen. ECTS wordt veel gebruikt in formeel hoger onderwijs, maar kan ook worden toegepast op andere activiteiten binnen life-long learning (leven lang leren), zoals docentenopleidingen van Pureyoga.
Studiepunten zijn gebaseerd op de ureninzet die studenten gemiddeld genomen nodig hebben om eindtermen te bereiken. Leerresultaten (leerdoelen) beschrijven wat een lerende verwacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na een succesvolle afronding van een proces van leren. Studiebelasting geeft de tijd aan die studenten over het algemeen investeren om alle leeractiviteiten (zoals lesdagen, individuele opdrachten, groepsopdrachten, stage, zelfstudie en examens) nodig om de eindtermen te bereiken.

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Januari 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31