Yoga en Hormonen in de Wisseljaren van de Vrouw is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing. Leden behalen 12 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Docent

Docente Rineke Vierhoven deelt met Pureyoga haar ervaringen via innerlijke ontdekkingsreizen, waarin met name belangrijk is hoe je van jezelf kunt leren. Rineke heeft een langjarige achtergrond en ervaring in de medische zorg (meer dan 25 jaar) en met het verzorgen van yogalessen (meer dan 12 jaar). Zij volgt zelf jaarlijks bijscholingen, waaronder in 2007 de bijscholing 'Yoga voor vrouwen in de overgang' bij Mieke de Bock.

Rineke is als Senior Teacher geaccrediteerd bij de Yoga Alliance Professionals, lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en heeft verschillende erkende opleidingen gevolgd.   Zij geeft yogales aan verschillende doelgroepen vanuit verschillende tradities zoals Hatha Yoga, Yin Yoga, en ook les aan specifieke groepen zoals Yoga voor Vrouwen en Zwangerschapsyoga.

Pureyoga verzorgt yogalessen, yogaworkshops en opleidingen tot yogadocent: docent kinderyoga, tieneryoga en zwangerschapsyoga, en de opleidingen Anatomie en Fysiologie met Yoga en Ouder-Kind Yoga. Tijdens de opleidingen en trainingen komt jarenlange ervaring uit de medische wereld, op het yoga-pad, met mindfulness, HartFocus, Ayurveda, meridianenleer (Traditionele Chinese Geneeswijze) en verschillende massage-technieken tezamen met de onderwijskundige ervaring van haar partner Pepijn van Sandijk.

Hormoonyoga Hormoonyoga
Rineke Vierhoven is a registered teacher with Yoga Alliance Professionals. This accreditation demonstrates excellent standards as set by Yoga Alliance Professionals. Rineke Vierhoven is sinds 2006 Lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

 

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

November 2020
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30