Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Yoga en Hormonen in de Wisseljaren van de Vrouw is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing. Leden behalen 12 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelname

Toelatingsvoorwaarden

De opleiding 'Yoga en hormonen in de wisseljaren van de vrouw' is toegankelijk voor yogadocenten, kinderyogadocenten en tieneryogadocenten die zich willen verdiepen in begeleiding van vrouwen via yoga, als aanvulling en uitbreiding op kennis en vaardigheden. Een intake kan onderdeel zijn van de toelatingsprocedure.

Voor diegenen die geen achtergrond en ervaring als yogadocent hebben, wordt geadviseerd eerst ofwel de opleiding Purekinderyoga of Pureteacher te volgen. Deze bieden een basisopleiding tot Hatha Yoga-docent. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geadviseerd wordt om naast de opleiding ' Yoga en hormonen in de wisseljaren van de vrouw' zelf ook yogalessen bij een yogadocent te (blijven) volgen.

De start van deze docententraining is in de periode van 'de maan van de overstroming'. Deze periode staat symbool voor het je openen van jezelf en het verbinden met – en ontdekken van diepere lagen in jezelf.

 Aantal deelnemers

Maximaal 13 deelnemers per groep

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

November 2020
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30