28
NOVEMBER

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

27
DECEMBER

PURETREAT
WINTER WONDER
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin je de dagen eigenlijk alleen maar lekker binnen bij de kachel wilt doorbrengen. Ideaal om verder naar binnen te keren. Wil ook jij deze winter bewust beleven?

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

De Kunst van Stilte

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door zo veel mogelijk in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

Je wordt gedurende de dag door Rineke Vierhoven meegenomen in de stilte,  waarbij zij jou begeleidt in de rituelen en oefeningen. De stilte wordt ritueel ingeleid en afgesloten. Rineke neemt je mee in een zo stil mogelijke yogales, wat de klassieke visie op yogabeoefening is. Daarna geniet je in stilte van de wandeling door de pure natuur van het landgoed Rheebruggen, waar tijd een andere dimensie lijkt te hebben.

Er wordt een (h)eerlijke lunch verzorgd, waarna een korte rustperiode (zo veel mogelijk in stilte) volgt. Na de lunch begeleidt Rineke je in een workshop art-journaling, een oefening in mindfulness en concentratie waarbij je de stilte in de kunst ervaart. Vervolgens wordt na de thee met gezonde versnapering de retreat ritueel afgesloten.

10.00u    Openingscirkel
10.15u    Yoga
11.00u    Stilte wandeling
12.15u    Lunch
13.15u    Korte rustperiode
13.45u    Workshop art-journaling
15.45u    Thee met gezonde versnapering
16.00u    Sluitingscirkel

De prijs van de retreat is:

€ 106,50 exclusief btw/ € 128,87 inclusief 21% btw

Het maximaal aantal deelnemers is 8.

Inbegrepen

Inbegrepen bij de retreat is een (h)eerlijke lunch, thee en gezonde snacks gedurende de dag, de materialen voor art-journaling en een goodiebag.

Drenthe, 1 juli 2019
Pureyoga

Deelnemen aan een retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Oktober 2019
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31