Inschrijvingsformulier Pureteacher 200u. Yoga docenten opleiding

Met dit formulier schrijf je je in bij een activiteit van en bij Pureyoga. Dit formulier wordt in principe via de website pureyoga.nl ingevuld en verstuurd. Het versturen van het formulier wordt beschouwd als ondertekening. Dit formulier kan op verzoek ook handmatig worden ingevuld en vervolgens opgestuurd. Invullen duurt ongeveer 10 minuten en is onderdeel van de kwaliteitscriteria van de erkenning door Yoga Alliance Professionals.

Naar aanleiding van de antwoorden kan Pureyoga je uitnodigen voor het invullen van een schriftelijk intake-assessment en aanvullend voor intakegesprek als onderdeel van de toelatingsprocedure.

 

Via onderstaand formulier schrijft u zich in bij de internationaal erkende 200u. yoga docentenopleiding (Foundation Course) van Pureyoga of 1 van de modules er van, en gaat u een overeenkomst met ons aan. U krijgt binnen twee werkdagen een reactie. Geen reactie van ons? Neemt u dan aub contact met ons op, dan kan er iets misgegaan zijn.

Persoonsgegevens
Adres

Certified Training Provider - 200hrs

Our teacher training have met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals as 200hrs. foundation course. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals.

Lees verder

 

SSL secure connection

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Download

Februari 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28