Carryoga®

baby yogaBij Carryoga® worden twee oude tradities samengebracht: het dragen van het kind in een draagdoek voor je hart, en Hatha Yoga. Met deze nieuwe vorm van yogabeoefening wordt letterlijk invulling gegeven aan één van de betekenissen van het woord 'Yoga' in het Sanskriet: verbinding. Verbinding tussen ouder en kind en verbinding van het vinden naar een nieuwe balans. Carryoga® biedt precies dat: door veilig Hatha Yoga houdingen uit te voeren. Met het pasgeboren kind dicht op het hart gedragen.

Voor wie?

Carryoga® is voor moeders met hun jonge kind een natuurlijke manier om opnieuw lichamelijk in balans te komen. Maar ook voor vaders en andere verzorgers die Yoga met het kind willen doen. Iedereen kan meedoen, ook wanneer je geen ervaring met Yoga hebt.

Deze Carryoga® groep richt zich op jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De kinderen zullen de les in de draagdoek meedoen. Voor oudere kinderen wordt mogelijk op een later moment een andere groep gestart.

Je hoeft geen ervaring te hebben met het gebruiken van een draagdoek. Tijdens de les krijg je instructie over het omdoen, het gebruik van de draagdoek bij het dragen van je kind.

Wat heb je nodig?

Wanneer jezelf geen draagdoek hebt, kun je tijdens de lessen gebruikmaken van een draagdoek. Ook is het mogelijk een draagdoek van ByKay® aan te schaffen tijdens de les.

Zorg voor gemakkelijk zittende kleding voor jezelf en je kind (niet te warm!) en een handdoek of deken om op te zitten en liggen.

Geadviseerd wordt om twee uur voor de les niet meer te eten. Het is verstandig om je kind ruim voor de les te voeden zodat het geen honger heeft tijdens de les. Zorg tevens voor een schone luier. Natuurlijk is het mogelijk indien nodig het kind te voeden tijdens de les. Dit kan in alle rust plaatsvinden in de ruimte zelf of in de aparte kleedruimte.

Dit onderdeel wordt op dit moment niet als groepsles aangeboden, neem contact op voor privéles

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Maart 2021
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31