31
JULI

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

10
JULI

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

Beleef de herfst

Beleef de herfst in de pure samenwerking tussen Madeleine van den Hoek en Rineke Vierhoven die samen met jou de natuur beleven. 

Madeleine vertelt deze dag over de kruiden van de herfst waar haar hart sneller van gaat kloppen. Mogelijk zoeken we die in de natuur van landgoed Rheebruggen op. De helende en voedende werking van planten helpt je met het op intuïtieve wijze maken van een eigen product gemaakt van herfstkruiden (of iets anders natuurlijk) 

Rineke Vierhoven verzorgd een yogales. Deze les is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Doe dan mee met deze bijzondere Puretreat. Bij goed weer, waarop we toch hopen, vindt deze les buiten plaats.

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan een retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Oktober 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31