Agenda

Training 'Deugdenyoga voor kinderyogadocenten' (Rotterdam, 17-10-2015)

Lestijden: 13:00u - 18:00u

Elk kind is goed, is uniek en wil zich van nature positief ontwikkelen. Iedereen wordt geboren met prachtige kwaliteiten in zich. De basisgedachte is dat wat je aandacht geeft groeit. Door de innerlijke kwaliteiten van de kinderen te zien, te benoemen en door yoga worden ze versterkt. In deze workshop leer je kinderen bewust kennis te maken met deugden. Elk kind bezit prachtige kwaliteiten, die ze kunnen inzetten voor een zelfstandig, sterk en positief leven. Ze leren welke deugden hen kunnen ondersteunen bij bepaalde situaties en deugden herkennen bij anderen. Tijdens deze workshop leer je vooral de deugden en kinderyoga te combineren, een prachtige aanvulling, inspiratie en verdieping voor je lessen. Deze workshop leert je didactische vaardigheden voor het geven van deugdenyoga lessen voor kinderen.

Algemeen

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kunt bewegen of neem deze mee. Voor een kop thee of koffie wordt gezorgd. Andere drink- en etenswaar dien je zelf mee te nemen.

Er kunnen veranderingen plaatsvinden waardoor Pureyoga wijzigingen moet aanbrengen, zoals in programma, lesdata of één of meer lesdagen van een activiteit door een andere docent te laten verzorgen dan via de website of anderszins is gecommuniceerd. Hou de updates via deze website in de gaten.

Lesdagen

Locatie 

Yogastudio YogaFrans

1 17/10/2015    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Slaak 88

3061 CZ Rotterdam

Zuid-Holland

Nederland

http://www.yogafrans.nl/