Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Anatomie en Fysiologie met Yoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 32 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Deelname

Toelatingsvoorwaarden

De opleiding Anatomie en Fysiologie met Yoga is toegankelijk voor iedereen met ervaring in het beoefenen van Yoga: van de beginnende beoefenaar tot yogadocenten. De opleiding is voor iedereen die zich wil verdiepen in de uitwerking die Yoga heeft op het lichaam. Het geleerde is toepasbaar bij alle yogastijlen. De opleiding biedt een waardevolle aanvulling en verdieping op eerder verworven kennis, vaardigheden en ervaringen van yogadocenten, kinderyogadocenten, tieneryogadocenten en zwangerschapsyogadocenten.

Wanneer je iets zelf hebt doorleefd, wordt het jouw waarheid. Op deze manier wordt waardevolle kennis en inzicht verworven die blessures en klachten kunnen voorkomen of ontzien kunnen worden. De opleiding biedt een aanvulling op een breed terrein met complexe materie, waarmee Yoga en Yogabeoefening eenvoudiger te bevatten wordt. Yogadocenten krijgen hiermee handvatten waarmee de begeleiding completer wordt.

Aantal deelnemers

Maximaal 13 deelnemers per groep

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?